Kurs & konferanse

Arctic Rib er din samarbeidspartner for ditt neste møte, kurs eller konferanse.

Vi tilrettelegger for at ditt neste arrangement blir gjennomført på en sikker og trygg måte.

Bodø har storflyplass, endestasjon for jernbanen (Nord Norge banen), hurtigruten og hurtigbåter plassert "midt i byen".

Vi samarbeider med alle hotellene i Bodø og Fauske området i tillegg til at vi har et tett og godt samarbeide med flere hoteller i Lofoten.

Det er ikke bare hotellene som kan tilby flotte kurs og konferanse fasiliteter. Bodø Spektrum har stor kapasitet for å tilrettelegge også for de store konferansene.

Vi har flere flotte destinasjoner som vi jobber tett med som i tillegg til flotte møtefasiliteter også er helt unike både når det gjelder boforhold, bespisning, kultur osv.

Kanskje overnatting i rorbu, ute på et fyr, ute på en øy ute i havgapet osv. kan være rammen for ditt neste arrangement.

I tillegg til at dere skal bo godt og ha gode møtefasiliteter vil vi gjerne at dere skal få ta del i den fantastiske naturen vi omgir oss med, vise dere de unike kulturelle stedene vi har slik at dere virkelig føler at dette har vært en uforglemmelig opplevelse.

Vi bruker selvsagt mye rib båter i våre opplegg, men vi leier også inn flotte klassiske fiskebåter, seilskuter, seilbåter og hurtigbåter for de maritime innslag. Videre samarbeider vi med bussoperatører både i Saltenregionen og i Lofoten. 

Etter en slitsom møtedag kan det være greit å komme ut  frisk luft for å klarne tankene.

Vi ordner også gjerne med bespisning, enten ute i det fri på en hyggelig strand/svaberg, eller vi kan bestille bespisning hos en av våre samarbeidspartnere. Vi kan ha lavvosettinger for flere hundre personer. Vi leier inn profesjonelle kokker og musikk etter ønske.

Med å forholde deg til oss bistår vi deg med å "sy" sammen hele ditt neste arrangement.

Mange års erfaring og med et stort nettverk av samarbeidende leverandører føler vi oss trygge på at vi er den rette for å gjøre slik at ditt arrangement vil bli husket i lang tid fremover.

Prøv gjerne oss for kurs & konferanse i et litt annerledes miljø.

 

For å komme i kontakt send e-post til post@arcticrib.no eller ring +47 957 24 517