w

Rib & sail

Seil din "egen" seilbåt og konkurrer med dine kollegaer i en fartsfylt opplevelse!

20.06.201911:07 Anne-Stine Gjervoldstad

Her utfordrer dere hverandre i å seile deres "egen" seilbåt og konkurere med dine kollegaer i andre tilsvarende seilbåter. Dette er en flott aktivitet hvor samspill er en viktig faktor. Vi arrangerer regatta for dere og kombinerer gjerne dette med en hyggelig lunsj/middag ute på et av de flotte anleggene i området.

Turen tilbake blir en fartsfylt opplevelse i våre store Rib båter.

Er gruppen stor deler vi gruppen slik at noen seiler og resten av gruppen får en flott deep sea rafting tur. Deretter bytter dere.

RAMSALTE OPPLEVELSER I VILL OG VAKKER NATUR!

Bli med oss på en reise gjennom særpreget, vill og vakker natur langs kysten. Opplev vår fantastiske midnattsol! På våre Deep Sea Rafting turer, som går i åpne gummibåter (RIB), får du en nærhet til naturen som du sjelden opplever. Vi har mange flotte destinasjoner; Saltstraumen, Misvær, Sjønstå,  Landegode, Kjerringøy, Bodø, Fauske, Rognan, Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Helgeland, etc.

Foruten å se mange historiske plasser ut gjennom fjordene, vil du oppleve et stort dyre/fugleliv. Vi ser nesten alltid en eller flere havørner på våre turer. Kick-off, vennetur, blåtur, kurs & konferanse, fisketur, kundepleie, tematur, etc. Arctic Rib er totalleverandør på arrangement.

Bare din fantasi setter grenser for hva vi kan bistå med!